15-07 downtown Calgary - Reisverslag uit Calgary, Canada van Sander - WaarBenJij.nu 15-07 downtown Calgary - Reisverslag uit Calgary, Canada van Sander - WaarBenJij.nu

15-07 downtown Calgary

Door: Yvette

Blijf op de hoogte en volg Sander

15 Juli 2009 | Canada, Calgary

hi there!

Om 2 uur in de nacht waren we wakker, toch nog maar weer verder slapen ivm andere tijd hier. Toen was het 6 uur in de ochtend en om de tijd te rekken, maar even breaking news kijken.
Rond half 9 een paar spullen in de auto brengen, deze staat in de parkeergarage onder het hotel. Wat is dat... een boete van 45 dollar... de meneer van de receptie had niet gezegd dat je een briefje onder de voorruit neer moest leggen... maar de vriendelijke mensen hier namen de bon weer in HOERA!
Naar de overkant om te ontbijten bij 'Tim Hortons'. Een lange rij zakenlui voor een beker koffie. Yvette een breakfast belt (broodje ei/spek), Sander een bagel BELT (broodje ei/spek/tomaat/sla/kaas).
In de supermarkt er naast 2 flesjes drinken gehaald, van de aardige mevrouw achter de kassa uitleg over het kleingeld gehad.
Lopend naar het centrum, elke keer weer met veel verbazing kijken naar de grote auto's en hoge gebouwen. Via prince island park en china town naar de Calgary tower. Deze toren is 190 m. hoog, met bovenin een uitkijkplatform. Sander met de snelle lift naar boven, om daar een paar plaatjes te maken en op de glazen plaat naar beneden te kijken. Mijn held!!
Het zonnetje schijnt heerlijk, naar de winkelstraat lopen om op een terras wat te drinken. De meiden van de bediening waren pikant gekleed, dus veel zakenmannen kwamen graag lunchen bij deze tent. Uit alle gebouwen komen mensen net gekleed om iets te eten. Wij gaan in de grote winkelcentra een rondje lopen. Tot slot lunchen wij op een 4e verdieping, wow wat een grote verdieping met allemaal fastfood restaurants en veel etende mensen.
Onze keuze gaat uit naar een wokafhaal en wij nemen samen een rijstmenu met kip en ook delen wij een cola.
(hoezo dik worden!)
Terug via de winkels naar het hotel, daar aangekomen veel brandweerauto's en ambulances in de buurt, ook dat is indrukwekkend.
Net een flinke regenbui, maar nu schijnt de zon al weer.
Het is nu 15 uur, bij jullie 23 uur.
Wij hebben nog een paar uurtjes van deze dag te gaan. Maar even kijken waar we straks gaan eten en hoe de dag van morgen er uit zal zien.

Leuk dat jullie op onze site kijken en bedankt voor de leuke reacties!!

x yvet

• 15 Juli 2009 - 23:15

Pa:

01.30 uur toch nog even kijken wat jullie uitspoken daar maar ik zie het al dat gaat wel goed komen met jullie daar ga lekker verder zo gr pa

• 16 Juli 2009 - 06:47

Buurman:

Ziet er erg tof uit Sander/Yvette! ik ben een beetje jaloers!!

Mooie foto's ook Sander! die mega lens van je doet zijn werk wel goed :p

gr Sven!

• 16 Juli 2009 - 12:00

Pascal :

waar blijft die foto van die gangsterauto nu ?