23-07 Vancouver - Reisverslag uit Vancouver, Canada van Sander - WaarBenJij.nu 23-07 Vancouver - Reisverslag uit Vancouver, Canada van Sander - WaarBenJij.nu

23-07 Vancouver

Door: Yvette

Blijf op de hoogte en volg Sander

24 Juli 2009 | Canada, Vancouver

Hi there, how are you?

Lekker uitslapen vandaag, koffie/thee met crusli yoghurt bij de starbucks.
Een bewolkte dag, na een lange tijd. Op de tv horen we niets anders dan HOT. Dit is extreem voor hier, de wind komt vanuit Amerika. Het blijft dan ook nog een lange tijd warm (30 graden). Nergens mogen de mensen sigaretten roken in de parken en bbqen ivm brandgevaar.
Maar vandaag dus bewolking in Vancouver, onze shopdag: dus qua weer een goede planning.
Op naar Robsonstreet, de winkelstraat van hier. Veel shoppingmalls en veel winkels in de straat. Op zoek naar bekende merken, komen we bij de tommy hilfiger. Yvet een tommy jeans voor 35 euro!!, San een shirt en een tommy blouse 20 euro!! JIPPIE leuk shoppen dus!!

Lunchen bij crepe, hier kun je allemaal pannenkoeken kiezen, die ze dubbelvouwen. Ik eentje met kaneel en suiker, san met chocolade.

Veel NLers hier, soms komen we weer bekende tegen van het vliegtuig of wildtour, grappig in zo'n groot land/stad.

Na de lunch lopen we verder richting de zee en chinatown. We zien veel zwervers... In chinatown is een mooie tuin, maar verder niets bijzonders. Terug lopen naar het hotel, waar we in het restaurant eten. 's Avonds naar de Lion gate, hier maken we foto's van de brug en de stad. Ook zien we wasberen, dassen en een zeehond op een zandplaat. Weer 3 nieuwe dieren op onze lijst!
Sander praat nog met een man op skates, voordat hij weg gaat, geeft hij San zomaar een speciaal biertje van deze streek. Zo gastvrij, bijzonder hoor.

Morgen met de boot naar Vancouver Island. De eerste boot gaat om 7:00 uur, het is 45 min. rijden, dus dat wordt vroeg op... Het is nu al weer 0:00 uur. In het weekend gaan veel mensen naar het eiland, dus de wachttijd zal 2 uur zijn, daarom raden ze aan om de eerste boot te nemen. We shall see haha!

fijne dag, trusten voor ons ;)

ps. sommige mensen gaan nu op vakantie, veel plezier, lekker genieten!!

• 24 Juli 2009 - 07:52

Betty:

Hoi Yvette en Sander,

We volgen jullie nu weer vanuit Ede.
    Wat een prachtige avondfoto's van liongate en vancouver! Fantastich dat jullie zo genieten.
    Veel plezier nog!

Groetjes, Dolf en Betty