22-07 Whistler en Vancouver
Door: Yvette
Blijf op de hoogte en volg Sander
23 Juli 2009 | Canada, Vancouver
In Whistler ontbijt in supermarkt gehaald en uitgecheckt. De auto in de garage laten staan en een kaartje voor de skilift gekocht. Omhoog in Whistler Village en daarna met een stoeltjeslift naar de sneeuw!! Hier kan je niet skien, maar op de gletsjer wel. Dit zien we vanaf dit punt niet. Wij lopen rond, apart om in de sneeuw te staan. In de plaats is het 30 graden, op de berg 14, dus dat is heerlijk!! We gaan op de foto en lunchen in een hut op de berg. En dan met de nieuwe lift naar de andere top, peak to peak, http://ww1.whistlerblackcomb.com/p2pg/
Erg hoog over het dal heen, een japanner die er werkt, vertelt over de lift tijdens de rit.
Met 2 stoeltjesliften naar beneden, we zien nog een marmot. Die hadden we nog niet!!
En dan met de auto naar Vancouver. Midden in de spits komen we aan, dus het is druk in de big city. Hotel vinden we snel en checken in. Eten lekker bij hamilton grill, carpaccio, biefstuk, kip, groente.
Dan naar English Bay, daar is een vuurwerkwedstrijd, er komen 600.000 mensen. Wij lopen mee in de massa, gaan aan het strand op stenen zitten. Maken foto's, mogen door een speciale bril van de buurman kijken zodat je het vuurwerk heel anders ziet "cool". En lopen weer terug naar het hotel om daar op de 12e verdieping nog over de stad uit te kijken.
Nu lekker slapen, morgen plaatsen we de foto's.
Oh ja en we gaan SHOPPEN!!!
xxx
23 Juli 2009 - 12:39
Ingrid:
kan ik een mijn wensen doorgeven......
wat leuk om te lezen hoe het met jullie gaat. geweldig zo te zien.
hebben jullie het berichtje van via esmay ontvangen van je pa en ma, weet niet waar ze hem heeft geplaatst...
fijne vakantie nog -
23 Juli 2009 - 12:49
Albert & Rita:
Hoi Sander & Yvette,
Wat een geweldige reis maken jullie door een prachtig land......, we krijgen er reiskriebels van! Wij gaan morgen eerst maar naar Terschelling!
Nog een fijne vakantie toegewenst!
Albert & Rita