Runde, dag 2 - Reisverslag uit Oslo, Noorwegen van Sander - WaarBenJij.nu Runde, dag 2 - Reisverslag uit Oslo, Noorwegen van Sander - WaarBenJij.nu

Runde, dag 2

Door: Yvette

Blijf op de hoogte en volg Sander

26 Juli 2010 | Noorwegen, Oslo

Maandag, lekker uitgeslapen!

's Middags een lekkere lunch bij een cafe/toeristenbureau: stokbroodje gezond en een pastasalade met zalm, mmm!

Vissen: hengel mee op de fiets en naar de haven. Yvette heerlijk zonnen op een handdoek op een rots. Sander gooit de hengel in de zee.
Na een keer aas kwijt en wier te vangen is het raak: een makreel!
Er komt nog een andere Nler vissen, hij vangt 2 makrelen. Als we bijna willen stoppen, is het weer raak: een koolvis!

De vissen worden meegenomen in een vuilniszak op de fiets naar de camping. Sander maakt ze schoon, yvette hoeft dat niet te zien. De bbq gaat aan, vissen in de folie en grillen maar.
Erg bijzonder om je eigen gevangen vissen te eten, erg lekker en verser kan natuurlijk niet!!

Morgen een route van ongeveer 3,5 uur naar Geiranger, we hebben al een camping uitgezocht: aan de geirangerfjord waar de cruiseschepen voorbij varen, ziet er op de plaatjes erg stoer uit.

tot dan, x yvette en sander

• 27 Juli 2010 - 17:49

Feikje:

Hoi. sander en yvette
    Net de laatste mails bekeken,en de prachtige
    fotos,nu zo te zien genieten jullie volop.
    Heb je mijn smsje gelezen
    over de gemaakte kleding?
    Morgenvroeg vertrekken we
    Gaan zo nog even naar oma
    Hier verder alles prima,
    Nog een prettige vakantie
    en anders sms we wel,oke.
    Veel liefs,Remmert/Feikje

• 27 Juli 2010 - 19:37

Ingrid:

nou dat huisje zal niet al te duur zijn. miss iets voor jullie als tweede huis... komt mijn ma hem wel 2 keer in de 2 weken schoonmaken... veel plezier daar nog...

• 27 Juli 2010 - 19:43

Linda:

wat een prachtige natuur daar, erg mooie foto's !
    Jelle is jaloers. zou ook wel zo'n visje boven water willen halen ( en opsmikkelen!)
    nog fijn genieten daar, groetjes van ons allen

• 29 Juli 2010 - 09:10

Keesenmary:

Zit hier bij de haven van lovran Met zijn allen koffie te drinken en op droog weer te wachten dus ook maar even naar jullie reis te kijken en Zie dat het nog steeds naar jullie zin gaat morgen gaan we weer richting Oostenrijk Verder de groeten van allemaal doeiiiiiiiii