Met de nieuwe camper naar Bergen - Reisverslag uit Bergen, Noorwegen van Sander - WaarBenJij.nu Met de nieuwe camper naar Bergen - Reisverslag uit Bergen, Noorwegen van Sander - WaarBenJij.nu

Met de nieuwe camper naar Bergen

Door: Yvette

Blijf op de hoogte en volg Sander

02 Augustus 2010 | Noorwegen, Bergen

hoi allemaal, bedankt voor jullie reacties, leuk!!

Na een paar nachtjes in een hotel hebben we gemerkt dat ook dit erg duur is in Noorwegen. 190 euro per nacht!! Zaterdag de camper van binnen schoongemaakt en alles zoveel mogelijk klaargezet. 's Ochtends is een meneer met de nieuwe camper vertrokken uit NL en we werden om 18:30 uur gebeld dat hij tot putgarten was gereden. Zondag zijn we gaan wandelen naar een waterval, lekkere lunch gehad (pistoletje zalm) en verder een beetje relaxen. 's Avonds werden we weer gebeld :nieuwe camper was tot Oslo gereden.
Ivm erg hoge prijzen van het hotel hebben we van zondag op maandag weer in de camper geslapen. Vanmorgen kwam de nieuwe camper om half 11 aan. Een korte uitleg en de man naar het station Flam brengen zodat hij met de trein naar het vliegveld van Bergen kon en om 17 uur naar NL kan vliegen. Wat een baantje...

Wij hebben de nieuwe camper, zelfde soort maar dan voor 4 personen en nieuwer. Wat een mooie!!! Keuken is ruimer, het zitgedeelte is ruimer, de badkamer, kortom alles is voor ons gevoel MEGA.

De kapotte camper netjes achtergelaten, de nieuwe weer ingericht en om 14 uur zijn we naar Bergen gereden. Heel veel tunnels! De eerste was 5 kilometer lang en de volgende was 11 kilometer lang en daarna nog heel veel van 2 kilometer. Wij dachten we nemen de langste tunnel van europa, 24,5 km lang, niet op onze vorige route, maar nu hebben we toch nog veel tunnels gehad. Ach en als je er eenmaal in zit, komt vanzelf het licht weer tevoorschijn...

We staan nu op een camping met internet en wasmachine/droger, dus lekker even mailen en een wasje draaien.
Morgen duimen voor een droge dag, het regent nl vaak in Bergen en dan lekker slenteren door de stad en de vismarkt bezoeken.
Nu gaan we zalm klaarmaken op de bbq, mmm!! We stoten vast minder ons hoofd in onze nieuwe motorhome.

Jullie ook een zonnetje gewenst in NL of op vakantie! liefs Sander en Yvette

• 03 Augustus 2010 - 08:22

Sandra:

Hoi!
    Wat een avontuur zeg! Fijn dat jullie nu weer verder kunnen.

liefs

• 03 Augustus 2010 - 18:09

Wim:

We wensen jullie een onbezorgde reis voor de rest van de vacantie toe en veel (leukere) avonturen

• 03 Augustus 2010 - 18:30

Rinus:

wat een mooie camper!
    en nog langer weg blijven. bofkonten!
    zo zie je maar, elk nadeel heeft z,n voordeel.

• 05 Augustus 2010 - 11:09

Ingrid:

zo jullie zijn er wel op vooruit gegaan... nu inderdaad duimen voor droog weer, wij gaan namelijk nog een weekje naar texel in een tent dusss duimen maar.

fijne vakantie nog, groeten uit huizen